آدرس
اصفهان ، خیابان امام خمینی
شماره تماس
03133861744
ساعات کاری
8 صبح الی 17 بعدازظهر

لوله استیل

قیمت: برای قیمت تماس بگیرید

دسته بندی

 لوله استنلس استیل چیست ؟

لوله استنلس استیل یکی از انواع لوله‌های صنعتی است که از مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی برخوردار است. از این نوع لوله‌ها در صنعت برای انتقال گازها و سیالات استفاده می‌شود.

لوله استنلس استیل از جمله لوله‌هایی است که دوام بالایی داشته و در برابر خوردگی نیز مقاومت بالایی را از خود نشان داده است. از این نوع لوله برای اتنقال سیالات و گازها استفاده می‌کنند. استنلس استیل از جمله محصول‌هایی است که در آن نیکل و کروم وجود دارد.  در واقع وقتی این دو ماده به فولاد اضافه می‌شوند، خاصیت مقاومت در برابر زنگ زدگی در فولاد پدید می‌آورند و این یکی از شگفتی‌هایی است که استنلس استیل از خود نشان داده است.

لوله‌های استنلس استیل بر اساس روش تولید و کاربردها به دو دسته تقسیم می‌شوند. کاربردها و روش‌هایی که برای تولید این محصول به کار رفته‌اند باعث به وجود آمدن تفاوت‌هایی میان آنها شده است. برای مثال این لوله در صنایع غذایی، دکوراتور، صنعتی و… کاربرد دارد.

انواع لوله‌های استنلس استیل

لوله‌های استنلس استیل به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند: لوله‌های جوشکاری شده و لوله‌های بدون درز.

لوله‌های جوشکاری شده: این نوع لوله‌ها با استفاده از یک کویل یا ورق پیوسته ساخته می‌شوند. ابتدا ورق را نورد می‌کنند و سپس با استفاده از غلتک‌های مختلف شکلی استوانه‌ای به ورق می‌دهند.  در نهایت دو طرف صفحه را با روش جوشکاری به هم متصل می‌کنند و لوله آماده می‌شود.

روش‌های مختلفی برای جوشکاری این نوع لوله‌ها وجود دارد، از جمله:

  •  GTAWجوشکاری ذوبی تنگستن
  • ERW  جوشکاری با مقاومت الکتریکی
  • HFWجوشکاری با فرکانس بالا
  • LWجوشکاری لیزر
  • و SAW جوشکاری قوس غوطه‌ور

لوله‌های بدون درز:  این نوع لوله‌ها ساختاری یکپارچه و بدون درز دارند و با فرایندهایی مانند اکستروژن، مانیسمان یا ماندرل تولید می‌شوند.

هر دو نوع لوله استنلس استیل در صنایع مختلفی به کار می‌رود و با توجه به نیازهای خاص هر صنعت، تغییراتی در ترکیب شیمیایی آن‌ها ایجاد می‌شود.

کاربرد لوله استیل

لوله‌های استنلس استیل در بسیاری از صنایع به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، دوام و قابلیت تمیز کردن آسان استفاده می‌شوند. برخی از کاربردهای اصلی آن‌ها عبارتند از:

  1. صنایع پزشکی: به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و قابلیت شستشوی آسان.
  2. سیستم‌های تصفیه فاضلاب: به دلیل مقاومت در برابر خوردگی.
  3. فشرده‌سازی هوا: به دلیل استحکام بالا.
  4. سیستم انتقال آب دریا: به دلیل مقاومت در برابر خوردگی.
  5. تولید مایعات بهداشتی و شیمیایی: به دلیل قابلیت شستشوی آسان و خاصیت ضد باکتریایی.
  6. کارخانجات تولید دارو: به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و قابلیت شستشوی آسان.
  7. راکتورهای هسته‌ای: به دلیل استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی.
  8. صنایع ساختمان‌سازی: به دلیل استحکام بالا و زیبایی.
  9. سیستم تصفیه آب: به دلیل مقاومت در برابر خوردگی.
  10. انتقال نفت و گاز: به دلیل استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی

این فقط بخشی از کاربردهای لوله‌های استنلس استیل است و بسته به نیازهای خاص، می‌توان از آن‌ها در بسیاری از صنایع دیگر نیز استفاده کرد.

لوله‌های استیل در انواع مختلفی از فولاد ضدزنگ ساخته می‌شوند. این انواع عبارتند از:

  • فولاد زنگ‌نزن آستنیتی: این نوع فولاد زنگ‌نزن بزرگ‌ترین خانواده‌ی فولادهای زنگ‌نزن است و دو سوم محصولات فولاد زنگ‌ نزن به این گروه اختصاص دارد. این گروه ریزساختار آستنیتی دارند.
  • فولاد زنگ ‌نزن فریتی: ریزساختار این فولاد مانند فولادهای کربنی، فریت است. ساختار کریستالی فریت، مکعب مرکز پر bcc است.
  • فولاد زنگ ‌نزن مارتنزیتی: این نوع فولاد دارای خاصیت مغناطیسی است.
  • فولاد زنگ‌ نزن دو فازی یا دوپلکس: این نوع فولاد ترکیبی از ریزساختار فریتی و آستنیتی دارد و استحکام بالا توام با مقاومت به خوردگی بالا را ارائه می‌دهد.
  • فولاد زنگ ‌نزن رسوب سختی (Precipitation-Hardening) یا PH

هر یک از این انواع فولاد زنگ‌ نزن خواص خاص خود را دارند و بسته به کاربرد مورد نظر، نوع مناسبی از آن‌ها انتخاب می‌شود.

مشخصات لوله های استنلس استیل

لوله‌های استنلس استیل معمولا به دو دسته جوشکاری شده (درزدار) و بدون درز تقسیم می‌شوند.

لوله‌های بدون درز: این نوع لوله‌ها ساختاری یکپارچه و بدون درز دارند.

لوله‌های استنلس استیل در گریدهای مختلفی مانند 316, 316L, 321, 309S, 310S, 304, 304L تولید می‌شوند. این لوله‌ها از قطر 1.8 الی 24 اینچ با رده‌های (اسکجوئل) 5, 10, 40, 80, 160 (SCHL) و در طول‌های 6000mm و بعضا 12000 میلیمتری عرضه می‌شوند.

برای محاسبه وزن لوله‌های فولادی و استنلس استیل (فرمول محاسبه وزن لوله) از فرمول زیر استفاده می‌کنند: OD – WT * WT * 0/147 که در آن OD قطر خارجی لوله است که از جدول گرفته می‌شود و WT نیز ضخامت لوله می‌باشد.

همچنین لوله‌های استنلس استیل دارای خواص و ویژگی‌های متعددی هستند، از جمله مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی، وزن پایین و سبک، امکان بازیافت، تحمل بالا در برابر دماهای پایین و بالا، قابلیت فرم‌دهی بالا، مقاومت بالا در محیط‌های اسیدی یا شیمیایی، عدم تغییر در مزه، رنگ و بوی مواد خوراکی در صورت برخورد با این لوله‌ها و امکان شستشوی راحت.

 

لوله‌های استنلس استیل دارای ویژگی‌های متعددی هستند که آن‌ها را برای استفاده در صنایع مختلف مناسب می‌کند:

  • مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی: به دلیل داشتن محتوای بالای کروم و نیکل، این لوله‌ها مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی دارند. این ویژگی باعث می‌شود که این لوله‌ها برای استفاده در محیط‌های خورنده بسیار مناسب باشند.
  • مقاومت بالا در برابر دما و فشار: لوله‌های استنلس استیل می‌توانند در دماهای بالا و فشارهای زیاد کار کنند. این ویژگی باعث می‌شود که این لوله‌ها برای استفاده در صنایعی که نیاز به انتقال سیالات در دماها و فشارهای بالا دارند بسیار مناسب باشند.
  • دوام و ماندگاری بالا: لوله‌های استنلس استیل به دلیل کیفیت ساخت بالا و مواد اولیه مرغوب، دارای دوام و ماندگاری بالایی هستند. این ویژگی باعث می‌شود که این لوله‌ها برای استفاده در صنایعی که نیاز به لوله‌هایی با عمر طولانی دارند بسیار مناسب باشند.

قیمت لوله‌های استنلس استیل به عوامل مختلفی مانند ضخامت آلیاژ، گرید استنلس استیل، برند تولیدکننده، قطر و سایز لوله وابسته است. همچنین نوع کاربرد لوله (مانند صنعتی، بهداشتی، مقاوم به حرارت) و شکل ساخت آن (مانند درزدار، باریک یا ضخیم) نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد. برای اطلاعات دقیق‌تر، توصیه می‌شود با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “لوله استیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط